NYHED

GÅ GODT

Bliv smittet med glæden ved at gå og få en dybere forståelse af, hvad det at gå gør ved os mennesker.
GÅ GODT tegner et billede af den tid, vi lever i. På mange måder er det gået os ufattelig godt, siden de første mennesker begyndte at gå på to ben. På en del punkter er det ligefrem gået os for godt. Det høje tempo i det moderne samfund har ført til en række paradokser: Aldrig har vi været så mobile og aldrig siddet så stille. Vi bliver rigere og rigere, men ikke mere tilfredse. Vi har enorme mængder mad, men bliver syge af at spise for meget. Aldrig har vi været så udviklede og aldrig så tæt på at afvikle os selv.

GÅ GODT handler om, hvordan vi kan genfinde gangtempoet.

Her på siden kan du bl.a. læse et uddrag af bogen, dykke ned i bogens noter, se anmeldelser og medieomtale, og du kan bestille den.

God fornøjelse med GÅ GODT – og god gåtur!

Gratis uddrag af bogen

Her har du en solid ”smagsprøve” på GÅ GODT – nemlig de første 37 sider.

Noterne til bogen

Til dig, der har hørt lydbogen og ikke har den fysiske udgave af GÅ GODT, kan du se bogens noter og kildehenvisninger her.

KØB BOGEN

… hos din lokale boghandler – eller på dette link

Anmeldelser

”Gå godt” bliver løbende anmeldt af læserne på en række bogsites. Du kan f.eks. læse anmeldelserne på tre af Danmarks største bogsites ved at klikke på disse link:  SaxoBog & idé og Gucca

Medieomtale

Kambers øvrige bøger

– læs uddrag, se medieomtalerne, bestil bøgerne

Sur for en sikkerheds skyld?

– en guide til kunsten at være livsglad med vilje
Bogen bog handler om at leve i vor tid.

En tid med store muligheder og store trusler.
SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD? er skrevet til dig, der forsøger at finde en sund balance mellem mulighederne og truslerne. Du får indblik i, hvorfor det ikke er nok at være ”sur for en sikkerheds skyld”, og hvordan man kan bevæge sig i retning af at være ”livsglad med vilje”.

Bogen er baseret på de sidste 20 års forskning i positiv psykologi og Mikael Kambers arbejde med emnet i de sidste 10 år. Du får konkrete metoder og et overblik over den nyeste viden om trivsel, livsglæde og stærke relationer – både i privatlivet og i arbejdslivet.

SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD? er en samtalebog, hvor intervieweren Eric Ziengs afprøver Mikael Kambers pointer og påstande med kritiske spørgsmål og sikrer, at der er masser af konkrete eksempler.

Når du har læst bogen, får du svært ved at bevare det dårlige humør.

3 gode ting

– bogen om en af verdens bedste vaner
3 gode ting er en simpel vane med stor virkning. Det handler om at være opmærksom på de gode ting, der sker i hverdagen. Det kan både være store ting og små ting. Mekanismen er, at du ser det, du ser efter. Jo mere du er opmærksom på det gode, jo mere fylder det gode i dit liv.

STÆRKERE

– dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder

”STÆRKERE” er en nuanceret indføring i positiv psykologi 2.0, der både rummer livets lyse og mørke sider. Denne bog om positiv psykologi præsenterer en meget håndgribelig metode til at dyrke styrker og håndtere svagheder på arbejdspladser og i det private liv.

Bogen er en veldokumenteret, underholdende og til tider personlig beretning om at navigere mellem styrker og svagheder.

Vi er bedst når vi er glade

I denne bog kan du læse om, hvordan glæde og succes hænger uløseligt sammen på den moderne arbejdsplads. Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative, mindre syge – og lever endda længere.

”Vi er bedst, når vi er glade” giver dig indblik i, hvordan glæde og positiv energi opstår, og hvordan du får den til at smitte ved hjælp af positiv psykologi.

Mikael Kamber giver eksempler fra succesrige virksomheder og organisationer, fra sin egen løbebane og ikke mindst fra forskningen i menneskers adfærd.