”STÆRKERE”

– dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder
”STÆRKERE” er en nuanceret indføring i positiv psykologi 2.0, der både rummer livets lyse og mørke sider. Denne bog om positiv psykologi præsenterer en meget håndgribelig metode til at dyrke styrker og håndtere svagheder på arbejdspladser og i det private liv.

Bogen er en veldokumenteret, underholdende og til tider personlig beretning om at navigere mellem styrker og svagheder.

Dyrk dine styrker med positiv psykologi

Se på tegningen af sejlskibet: skibet har vind i sejlene. Sejlene er et billede på vores styrker. Uden styrkerne kommer vi ingen vegne. Men skibet har også et hul under vandlinjen, og der er nogle ridser i lakken på skibssiden.

Hullet og ridserne er et billede på vores svagheder. Det er klogt at tage sig af hullet under vandlinjen. Men hvad med ridserne i lakken?

De fleste vil nok mene, at livet er for kort til at bruge ret meget energi på dem. Men betragt så hverdagen, som den faktisk er: Hvor lang tid bruger vi i virkeligheden på ridser i lakken, på ting der ikke er vigtige.

Træf bedre valg med positiv psykologi

Det ærlige svar lyder for de fleste af os: Vi bruger alt for lang tid på ridser i lakken. I STÆRKERE leverer Mikael Kamber og René Oehlenschlæger et kompas, der sætter dig i stand til at identificere og udnytte dine styrker og træffe bedre valg i livet og på arbejdet.

Så hvis du vil bevare dit dårlige humør, skal du ikke læse denne bog.
Vil du derimod gerne have mere vind i sejlene, både privat og professionelt, og skærpe dit fokus på, hvad der gør dig glad og giver dig mening, så er bogen noget for dig.

 

Udkommet på PeoplesPress 2018

Gratis uddrag af bogen

Du kan hente et gratis uddrag af bogen her

TV-omtale af STÆRKERE

Interview i Go’morgen Danmark på TV2 13.4.
Varighed: 8:30 minutter.

Presseomtale af STÆRKERE

Kambers øvrige bøger om positiv psykologi

– læs uddrag, se medieomtalerne, bestil bøgerne
null

”Vi er bedst, når vi er glade”

Mikael Kambers bestseller om positiv psykologi
null

”3 gode ting”

bogen om en af verdens bedste vaner