Stærkere

Hvad er en god arbejdsplads? Det er en styrkebaseret arbejdsplads, hvor medarbejderne arbejder med de opgaver, som de er gode til, og som de samtidigt nyder.

Foredraget ”STÆRKERE” henvender sig både til medarbejdere og ledere. Du kan se frem til en underholdende, veldokumenteret og personlig beretning om, hvordan man finder styrkerne i sig selv og andre – og skaber en god arbejdsplads gennem styrkebaseret ledelse.

Hvorfor skabe en styrkebaseret arbejdsplads?

Virksomheder og organisationer, der arbejder styrkebaseret, klarer sig langt bedre end gennemsnittet. Det er dokumenteret gennem talrige undersøgelser.

Og samtidig er det sund logik: når vi arbejder med opgaver, som vi både er dygtige til og nyder, præsterer vi bedre end ellers. Styrkerne er kongevejen til den gode arbejdsplads.

Lær at håndtere både dine stærke og dine svage sider

Kunsten er dog ikke blot at kende sine styrker, men at kunne håndtere både stærke og svage sider. Dette foredrag hjælper dig til at kunne svare to disse to spørgsmål:

  • Hvornår er det klogt at fokusere på mine svagheder og fejl?
  • Og hvornår er det klogere at fokusere på mine styrker og alt det, der fungerer?

Styrkebaseret ledelse –> styrkebaseret arbejdsplads

Uanset om du er leder eller medarbejder, lærer du i dette foredrag en håndgribelig metode i tre trin til at skabe en styrkebaseret arbejdsplads.

 

  • Find styrkerne: alt godt samarbejde hviler på, at man kender hinanden. Derfor skal du lære en metode til at identificere og sætte navn på styrkerne i dig selv og dine kolleger, så I sammen skaber en god arbejdsplads.
  • Brug styrkerne: når du har skabt dig overblik over styrkerne i dig selv og dine kolleger, har du nøglen til at organisere arbejdet således, at folk får de opgaver, der passer bedst til dem. Du lærer at arbejde med STÆRKERE-modellen.
  • Bliv ved: de fleste nye tanker har det med at løbe ud i sandet, når de møder hverdagen. Foredraget slutter derfor med en håndgribelig metode, der hjælper dig til at fastholde dine nye og bedre vaner på den gode arbejdsplads. Også på en grå mandag.

Baseret på bøger om personlige egenskaber

Foredraget bygger på dokumenteret forskning og bogen ”STÆRKERE – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder”, som jeg har skrevet sammen med konsulent René Oehlenschlæger. Der er mulighed for at købe et eksemplar af “STÆRKERE” efter foredraget, og I får derudover adgang til gratis materiale, som I kan bruge i jeres kommende arbejde med styrkebaseret ledelse.

Bestil i dag og skab en stærkere arbejdsplads

Book et foredrag eller få svar på dine spørgsmål på telefon 3010 0102 eller via mail på info@kamber.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Jeg håber, at du har mod på en dag i dine STYRKERS tegn!

Booking

Booking sker efter aftale – udfyld formularen og vi vender tilbage med et tilbud.
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Hvilket foredrag ønsker du information om
Field is required!
Field is required!

Praktisk

  • Varighed: Fra 60 minutter og opefter.
  • Pris: Efter aftale