Stærkere! – den styrkebaserede arbejdsplads

Hvad er en god arbejdsplads? – Det er en styrkebaseret arbejdsplads, hvor medarbejderne arbejder med opgaver, som de er kompetente til at løse, og som de samtidigt nyder.

Foredraget ”STÆRKERE” henvender sig både til medarbejdere og ledere. Du kan se frem til en underholdende, veldokumenteret og personlig indføring i, hvordan man finder styrkerne i sig selv og andre – og skaber en god og effektiv arbejdsplads ved at fokusere mere på styrker end på svagheder.

Her forklarer Mikael Kamber på 1/2 minut, hvorfor det er klogt at fokusere på mindst lige så meget så styrker som på svagheder.

Hvorfor skabe en styrkebaseret arbejdsplads?

Virksomheder og organisationer, der arbejder styrkebaseret, klarer sig langt bedre end gennemsnittet. Det er dokumenteret gennem talrige undersøgelser.

Og samtidig er det sund logik: når vi arbejder med opgaver, som vi både er dygtige til og nyder, præsterer vi bedre end ellers. Styrkerne er kongevejen til den gode arbejdsplads.

Lær at håndtere dine stærke OG dine svage sider

Kunsten er dog ikke blot at kende sine styrker, men at kunne håndtere både stærke og svage sider. Dette foredrag hjælper dig til at kunne svare to disse to spørgsmål:

 • Hvornår er det klogt at fokusere på mine svagheder og fejl?
 • Og hvornår er det klogere at fokusere på mine styrker og alt det, der fungerer?

Workshop om den styrkebaserede arbejdsplads

Workshop-versionen af foredraget varer fra 3 timer og op til en hel dag og er meget velegnet til et arrangement, hvor en hel arbejdsplads eller afdeling er samlet. I den fulde version af workshoppen lærer I en håndgribelig metode i tre trin til at skabe en styrkebaseret arbejdsplads:

 • Find styrkerne: alt godt samarbejde hviler på, at man kender hinanden. Derfor skal du lære en metode til at identificere og sætte navn på styrkerne i dig selv og dine kolleger, så I sammen skaber en god arbejdsplads.
 • Brug styrkerne: når du har skabt dig overblik over styrkerne i dig selv og dine kolleger, har du nøglen til at organisere arbejdet således, at folk får de opgaver, der passer bedst til dem. Du lærer at arbejde med STÆRKERE-modellen.
 • Bliv ved: de fleste nye tanker har det med at løbe ud i sandet, når de møder hverdagen. Foredraget slutter derfor med en håndgribelig metode, der hjælper dig til at fastholde dine nye og bedre vaner på den gode arbejdsplads. Også på en grå mandag.

Baseret på bogen “STÆRKERE”

Foredraget bygger på dokumenteret forskning og bogen ”STÆRKERE – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder”, som Mikael Kamber har skrevet sammen med konsulent René Oehlenschlæger. Der er mulighed for at købe et eksemplar af “STÆRKERE” efter foredraget, og I får derudover adgang til gratis materiale, som I kan bruge i jeres kommende arbejde med styrkebaseret ledelse.

Bestil i dag og skab en stærkere arbejdsplads

Book et foredrag eller få svar på dine spørgsmål på telefon 30100102 eller via mail på info@kamber.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden – så får du svar i løbet af kort tid.

Baseret på forskning, filosofi og ledelseserfaring

Mikael Kambers foredrag tager udgangspunkt i dokumenteret forskning, ikke mindst psykologi og hjerneforskning, han trækker på sin egen mangeårige erfaring som leder og kommunikator, og han inddrager også filosofiske vinkler, når han tager fat på emner som:

 • Arbejdsglæde: hvordan opstår den?
 • Styrker og svagheder: hvad er den bedste investering?
 • Styrkebaseret ledelse: hvordan gør man?
 • Kommunikation: hvordan kommunikerer man konstruktivt og klart?
 • Ledelse: hvordan kan man skabe engagement, der smitter?
 • Livsglæde: et tilfælde eller et valg?
 • Mening: hvordan finder du dit ståsted?
 • Den svære forandring: hvad kræver det at skabe varige, positive ændringer?

Booking

Booking sker efter aftale – udfyld formularen og vi vender tilbage med et tilbud.
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!

Praktisk

 • Varighed: Fra 60 minutter og op til en hel dag
 • Pris: Efter aftale