Nyheder

Her lægger jeg store og små nyheder op om kamber.dk – nye kurser, medieomtaler, kommende foredrag, nye projekter og meget andet.

Der også en tegneserie – positiv psykologi ifølge Snoopy ? – her er den:

 

SE OGSÅ

Kursus i positiv psykologi

– 6 dage der kan blive dit livs mest værdifulde efteruddannelse.

Læs mere

Book foredrag eller workshop

– fra 30 minutter til en hel dag.

Vælg et af mine faste foredrag eller et skræddersyet forløb.

Læs mere

Nyheder

Bag kulisserne på Sur for en sikkerheds skyld ?

I podcasten her fortæller Eric Ziengs og jeg om vores fælles bog Sur for en sikkerheds skyld ? – og den ret usædvanlige måde, som bogen blev til på. Bla har vi i arbejdet med bogen inddraget ret mange af bogens læsere, og det var været en virkelig god erfaring? Du kan lytte med i…

Læs mere

3 gode ting – i radioen med statsministeren

Billedet af Mette Frederiksen og mig er fra optagelsen af radioprogrammet ”Dahl på Hack”, hvor vi i går var ugens gæster. Jeg fortalte om min nye bog ”3 gode ting”, og hvorfor positiv psykologi – videnskaben om trivsel – har haft en kæmpe betydning i mit liv. Og det viste sig, at Mette Frederiksen har det samme grundlæggende syn på trivsel som jeg.

Læs mere

Artikel: Som at kaste sig ud fra 10-metervippen

Jeg er med i en artikel fra LEDERNES Hovedorganisation, hvor jeg fortæller om min karriere som leder. Bla at springet fra at være medarbejder til at blive leder var som at kaste sig ud fra 10-metervippen. Spændende og ret angstprovokerende.

Læs mere

Podcast – godt humør gør dig mere effektiv!

Jeg er gæst hos Eric Ziengs i hans podcast Help Marketing, hvor vi taler om positiv psykologi – en time om arbejdsglæde, livsglæde og forskellige tips, der kan skabe en god hverdag. Det blev en rigtig god samtale om, hvad godt humør betyder.

Læs mere

På turne med styrkebaseret ledelse

Fra slutningen af marts tager jeg på en lille danmarksturne med Ledernes Hovedorganisation, hvor jeg på fem konferencer i fem byer taler om, hvorfor styrkebaserede virksomheder klarer sig langt bedre end gennemsnittet.

Læs mere