Om Mikael Kamber

Mikael Kamber – mere end Mister News på TV2

Har du fulgt mig lidt tættere på, så ved du måske, at jeg også har en række andre roller end nyhedsvært på TV2. Jeg har gennem årene udgivet bøger og holdt hundredvis af foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi. Samtidig har jeg en fortid som topleder, både som adm. direktør og chefredaktør for JydskeVestkysten og mediedirektør i DR.

  • Født i 1967.

  • Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1992.

  • Certificate in Positive Psychology (CIPP) ved Dr. Tal Ben-Shahar, Wholebeing Institute, USA 2017.

Mikael Kamber er certificeret underviser i positiv psykologi

Med uddannelsen ”Certificate in Positive Psychology (CIPP)” fra USA byggede jeg oven på mit mangeårige arbejde med positiv psykologi. Uddannelsen har bl.a. givet mig en række fremragende og gennemprøvede metoder til at hjælpe mennesker med at finde deres egen vej i livet.

Mikael Kambers bøger om positiv psykologi

Du kan læse om positiv psykologi og mine foretrukne metoder i bøgerne “Gå godt” fra 2022, “Sur for en sikkerheds skyld?” fra 2020, “3 gode ting” fra 2019, ”STÆRKERE – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder” fra 2018 samt ”VI ER BEDST, NÅR VI ER GLADE” fra 2013.

Book et foredrag med Mikael Kamber

Måske er positiv psykologi også noget for dig eller din virksomhed? Kontakt mig via kontaktformularen her på siden, send mig en mail på info@kamber.dk eller ring til mig på tlf. 3010 0102. Så finder vi sammen ud af, hvordan du kan drage mest fordel af min erfaring.