Læseranmeldelser på saxo.com

Skrevet

 

 

saxo

af Ejnar Riis Hansen, 26. januar 2013

“En helt igennem positiv oplevelse at læse denne bog. Den er skrevet i et letforståeligt sprog og det er helt tydeligt at forfatteren selv er et glad menneske og ved at de ting han beskriver, virker i den virkelige verden.Han kommer med helt nye måder at betragte ledelse på og vi har vel oplevet en leder, der er for autoritær. Det er ikke sjovt at arbejde under en sådan og bogen kommer med gode bud på at ændre dette. Glæde smitter også på arbejdspladsen. En glad leder, der lader sine medarbejdere bruge deres egen sunde fornuft, og hellere siger ja end nej og kommer med egne nye og konstruktive løsninger, ja det giver bedre og gladere medarbejdere og en arbejdsplads der er et godt sted at være.

Der gives mange gode eksempler og forklaringer, der får en til at forstå budskabet: “Vi er bedst når vi er glade”. Ingen tvivl om at det virker, bare man kan få lov til at gøre det. Bogen er et udmærket supplement til blandt andre fagene: Ledelse og Samarbejde, Organisation og Markedsføring. Kan helt sikkert anbefale denne bog.

Den bliver man selv glad af at læse.”

Se de originale anmeldelser på saxo.com her
 
af Ann Riis S (6. februar 2013)

“Super god bog. Mikael Kamber har her skrevet en utrolig inspirende bog, med gode eksempler, masse af stof til eftertanke, nem at læse og så går den mod den tedens der er i dag at pisken er før guleroden. Kort sagt burde overbevise alle om at man som leder kommer længst med glade medarbejdere og at man som leder er den der skal gå forrest. Kan varmt anbefale bogen.”
Se de originale anmeldelser på saxo.com her
 
af Maj-britt D 3 (6. februar 2013)

“En gennemgribende godt skrevet bog med nogle super relevante temaer.
Jeg føler mig utrolig inspireret ved at læse bogen, den er nem og tilgængelig og ikke mindst med mange gode praktiske eksempler fra dagligdagen og Mikaels egner erfaringer som ikke mindst gør bogen utrolig interessant.
En bog jeg stærkt kan anbefale.
Der er masser af inspiration til det professionelle arbejdsliv men helt klart også til privatlivet som afgjort gør bogen interessant for et meget bredt publikum.”
Se de originale anmeldelser på saxo.com her
 
af falcher (6. februar 2013)

“En fantastisk bog, som spreder glæde i hverdagen. Du kan blive inspireret af de praktiske værktøjer og huskeregler, både privat og i dit job.
Bogen er også en reminder til, hvor vigtigt det er, at huske på den positive indstilling til hverdagen. Forfatteren er helt klart selv et positivt menneske, som har effektueret denne ledelsesstil med succes. Nu bliver der delt ud af de mange guldkorn som Mikael Kamber selv har brugt.
Der skal tre positive udsagn til at opveje et negativt, er et af de mange udsagn, der giver stof til eftertanke.
Bogen er helt klart inspirator til en positiv hverdag, både på det strategiske og det menneskelige plan. Kan helt klart anbefale denne bog, uanset om du er leder eller medarbejder. 
Dorthe Falcher
Se de originale anmeldelser på saxo.com her

 

 

 

Dine kommentarer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>