Bøger af Mikael Kamber

NYHED

GÅ GODT

– om at genfinde gangtempoet

Bliv smittet med glæden ved at gå og få en dybere forståelse af, hvad det at gå gør ved os mennesker.

Hvorfor er vi, som vi er? Og hvorfor har vi de behov, vi har? Kig ned for enden af benene. Mod fødderne. For det var der, det hele begyndte. GÅ GODT trækker røde tråde langt tilbage gennem menneskets tobenede historie og afdækker lag for lag, at der er en dyb sammenhæng mellem det. at gå og det, at det ”går godt”.

GÅ GODT handler om, hvordan vi kan genfinde gangtempoet. Både i hverdagslivet og i en større sammenhæng. Bogens gåture i selskab med inkarnerede fodgængere som Bente Klarlund Pedersen, Tor Nørretranders og Rane Willerslev føjer nye og overraskende perspektiver til nødvendigheden af at gå.

Andre bøger

Sur for en sikkerheds skyld?

– en guide til kunsten at være livsglad med vilje
Bogen bog handler om at leve i vor tid.

En tid med store muligheder og store trusler.
SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD? er skrevet til dig, der forsøger at finde en sund balance mellem mulighederne og truslerne. Du får indblik i, hvorfor det ikke er nok at være ”sur for en sikkerheds skyld”, og hvordan man kan bevæge sig i retning af at være ”livsglad med vilje”.

Bogen er baseret på de sidste 20 års forskning i positiv psykologi og Mikael Kambers arbejde med emnet i de sidste 10 år. Du får konkrete metoder og et overblik over den nyeste viden om trivsel, livsglæde og stærke relationer – både i privatlivet og i arbejdslivet.

SUR FOR EN SIKKERHEDS SKYLD? er en samtalebog, hvor intervieweren Eric Ziengs afprøver Mikael Kambers pointer og påstande med kritiske spørgsmål og sikrer, at der er masser af konkrete eksempler.

Når du har læst bogen, får du svært ved at bevare det dårlige humør.

3 gode ting

– bogen om en af verdens bedste vaner
3 gode ting er en simpel vane med stor virkning. Det handler om at være opmærksom på de gode ting, der sker i hverdagen. Det kan både være store ting og små ting. Mekanismen er, at du ser det, du ser efter. Jo mere du er opmærksom på det gode, jo mere fylder det gode i dit liv.

STÆRKERE

– dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder

”STÆRKERE” er en nuanceret indføring i positiv psykologi 2.0, der både rummer livets lyse og mørke sider. Denne bog om positiv psykologi præsenterer en meget håndgribelig metode til at dyrke styrker og håndtere svagheder på arbejdspladser og i det private liv.

Bogen er en veldokumenteret, underholdende og til tider personlig beretning om at navigere mellem styrker og svagheder.

Vi er bedst når vi er glade

I denne bog kan du læse om, hvordan glæde og succes hænger uløseligt sammen på den moderne arbejdsplads. Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative, mindre syge – og lever endda længere.

”Vi er bedst, når vi er glade” giver dig indblik i, hvordan glæde og positiv energi opstår, og hvordan du får den til at smitte ved hjælp af positiv psykologi.

Mikael Kamber giver eksempler fra succesrige virksomheder og organisationer, fra sin egen løbebane og ikke mindst fra forskningen i menneskers adfærd.