Bøger om positiv psykologi

af Mikael Kamber
nyhed

3 gode ting

bogen om en af verdens bedste vaner
3 gode ting er en simpel vane med stor virkning. Det handler om at være opmærksom på de gode ting, der sker i hverdagen. Det kan både være store ting og små ting. Mekanismen er, at du ser det, du ser efter. Jo mere du er opmærksom på det gode, jo mere fylder det gode i dit liv.

STÆRKERE

– dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder

”STÆRKERE” er en nuanceret indføring i positiv psykologi 2.0, der både rummer livets lyse og mørke sider. Denne bog om positiv psykologi præsenterer en meget håndgribelig metode til at dyrke styrker og håndtere svagheder på arbejdspladser og i det private liv.

Bogen er en veldokumenteret, underholdende og til tider personlig beretning om at navigere mellem styrker og svagheder.

Vi er bedst når vi er glade

I denne bog kan du læse om, hvordan glæde og succes hænger uløseligt sammen på den moderne arbejdsplads. Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative, mindre syge – og lever endda længere.

”Vi er bedst, når vi er glade” giver dig indblik i, hvordan glæde og positiv energi opstår, og hvordan du får den til at smitte ved hjælp af positiv psykologi.

Mikael Kamber giver eksempler fra succesrige virksomheder og organisationer, fra sin egen løbebane og ikke mindst fra forskningen i menneskers adfærd.