Den styrkebaserede arbejdsplads

– sådan skaber I en arbejdsplads, hvor folk laver det, som de både er gode til og nyder at lave.

Virksomheder og organisationer, der arbejder styrkebaseret, klarer sig langt bedre end gennemsnittet. Det er dokumenteret gennem talrige undersøgelser.

Og samtidigt er det sund logik: Når vi får lov til at arbejde med opgaver, som vi både er dygtige til og nyder, præsterer vi bedre, end når vi bliver bedt om at løse opgaver, der passer mindre godt til os.

Styrkerne er kongevejen til at skabe gode og succesfulde arbejdspladser,” siger Mikael Kamber.

Foredraget giver dig indblik i, hvordan du både som medarbejder og leder kan være med til at skabe en styrkebaseret arbejdsplads. Du lærer en håndgribelig metode i tre trin:

  1. Find styrkerne: Alt godt samarbejde hviler på, at man kender hinanden. Derfor skal du lære du en metode til at identificere og sætte navn på styrkerne i dig selv og dine kolleger.
  2. Brug styrkerne: Når du har skabt dig overblik over styrkerne i dig selv og dine kolleger, har du nøglen til at organisere arbejdet sådan, at folk får de opgaver, der passer bedst til dem. Du lærer at arbejde med STÆRKERE-modellen.
  3. Bliv ved: De fleste nye tanker har det med at løbe ud i sandet, når de møder hverdagen. Foredraget slutter med en håndgribelig metode, der hjælper dig til at holde fast i dine nye, gode vaner. Også på en grå mandag.

Efter foredraget får du adgang til gratis materiale, som du kan bruge fremover i dit arbejde med styrker. Foredraget bygger på dokumenteret forskning og den nye bog ”STÆRKERE – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder”, som Mikael Kamber har skrevet sammen med konsulent René Oehlenschlæger. Du har mulighed for at købe et eksemplar af ”STÆRKERE” efter foredraget.

Varighed: Fra 3 timer og opefter.

Pris: Efter aftale

Booking:  Send en mail på mikael@kamber.dk eller ring på 3010 0102