Skru op for gejsten på arbejdspladsen

– et foredrag for medarbejdere og ledere, der ønsker en metode til at skrue op for arbejdsglæden.

 

Glade arbejdspladser er ikke bare gladere end de andre. De er også mere succesfulde.

Du får en indsprøjtning med inspiration og humor, når Mikael Kamber fortæller om den nyeste viden om de faktorer, der skaber arbejdsglæde.

Og nej, arbejdsglæde opstår ikke ved, at kantinen serverer gourmet-mad, og alle får flotte gaver til jul,” siger Mikael Kamber.

Arbejdsglæde handler først og fremmest om konkret adfærd – som f.eks.:

  • Hvordan I siger godmorgen
  • Hvordan I brokker jer og reagerer på fejl
  • Hvordan I anerkender hinanden og håndterer jeres succeser

I foredraget får du indblik i, hvorfor det er afgørende at ramme en sund balance mellem det positive og det negative i hverdagen. Du kommer også selv til at bidrage undervejs, for du skal være med til at identificere de former for adfærd, som I med fordel kan skrue op og ned for på netop din arbejdsplads.

Inden foredraget er forbi, har du besluttet, hvad der allerede i morgen bliver dit første skridt på vejen mod større arbejdsglæde. Og du ved, hvordan du og dine kolleger laver en lavpraktisk plan, der holder jer på sporet, også på en grå mandag.

Foredraget henvender sig til alle, og det er samtidigt meget velegnet til en hel virksomhed, en afdeling eller et team, der har sat sig for at skrue op for arbejdsglæden. Hvis I allerede har gjort jer tanker og sat jer mål for arbejdsglæden, kan vi tage udgangspunkt i de tanker og ”oversætte” dem til konkrete handlinger i hverdagen.

Foredraget bygger på dokumenteret forskning og Mikael Kambers bøger ”STÆRKERE” og ”Vi er bedst, når vi er glade”. Der er mulighed for at købe et signeret eksemplar af bøgerne efter foredraget.

Varighed: Fra 60 minutter og opefter.

Pris: Efter aftale

Booking:  Send en mail på mikael@kamber.dk eller ring på 3010 0102