Er du klar til dit livs måske
vigtigste efteruddannelse?

Er du klar
til dit livs
måske vigtigste
efteruddannelse?

Vejen mod det gode liv

– en uges indføring og træning i positiv psykologi

Du får indsigter og redskaber, som du ville ønske, du havde haft for mange år siden, når Mikael Kamber gennem en hel uge giver dig den nyeste dokumenterede viden om de faktorer, der skaber livsglæde og arbejdsglæde.

Du får blandt andet:

 • Et dybt indblik i, hvad der bringer dig i trivsel.
 • Viden om, hvordan du kan løfte andre menneskers trivsel.
 • Metoder der gør dig mere robust over for stress og modgang.
 • Intensiv træning i de redskaber og metoder, du bliver præsenteret for.
 • En uge fuld af humør og godt selskab.

Kursuslederen Mikael Kamber er tv-vært og journalist og uddannet i positiv psykologi i USA. Læs mere om Mikael

splash
Bannerbillede til kurser

Programmet

På kurset ”Vejen mod det gode liv” får du en solid forståelse af, hvordan du kan ændre din adfærd, så du får en gladere hverdag og bevæger dig ind på din personlige vej mod det gode liv.
Du kommer til at træne metoderne mange gange undervejs, både alene og i selskab med andre. Filosofien bag undervisningen på kurset er, at man først for alvor lærer noget, når man selv prøver det i praksis.

Hver dag på kurset kredser om et spørgsmål:

Dag 1: Det gode liv – et tilfælde eller et valg?
Dag 2: Mening – hvad er vigtigst i dit liv?
Dag 3: Styrker og svagheder – hvad er den bedste investering?
Dag 4: Forandring – er det overhovedet muligt at ændre sig?
Dag 5: Dine nye vaner – hvordan holder du fast i det, du har lært, når du kommer hjem?

Dagene vil også have faste elementer. F.eks. kommer du ud i den nordsjællandske natur omkring Krogerup hver dag, uanset vejret. Der bliver en daglig øvelse i meditation, og bare rolig – der hverken røgelsespinde eller krav om, at du sidder i skrædderstilling. Og så kommer du ikke mindst til at nyde de historiske rammer og den gode mad på Krogerup – en stor del af råvarerne kommer direkte fra naboen, Årstiderne.

Udbytte

Efter kurset vil du modtage et kursusbevis med en liste over de færdigheder og dokumenterede metoder, som du har lært at bruge. – Metoder som gør dig bedre til at:

 • Skrue op for arbejdsglæde, trivsel og samarbejde.
 • Forebygge stress.
 • Prioritere det, du bruger din egen og andres tid på.
 • Skabe positive forandringer.
 • Definere pejlemærker for dit liv og arbejdsliv.

Billede fra foredrag

Her er, hvad nogle af de tidligere deltagere siger om kurset

Kursusstedet

Krogerup Højskole er valgt med omhu som kursussted for ”Vejen mod det gode liv”. På den tidligere herregård, der har været højskole siden 1946, er mennesker kommet i årtier netop for at finde deres vej mod det gode liv. Højskolen er grundlagt af Hal Koch, der var en af det 20. århundredes store danske tænkere. Hans kongstanke var, at man kun kan forstå livet, når man har en lidenskabelig tilgang til det. Man skal gå i nærkontakt med livet. Lige som vi kommer til at gøre det på kurset. På den måde er der en direkte forbindelse mellem huset og indholdet af kurset. Og i det hus får vi lov til at arbejde i det centrale og smukkeste rum – Riddersalen – hele ugen.

Du skal være forberedt på, at Krogerup ikke er Comwell. Også det er der en særlig pointe i: På kurset bliver du taget ud af din hverdag, og du kommer til at betragte dit liv og arbejdsliv fra andre vinkler end dem, du ser til daglig. Det gælder også indkvarteringen: Du kommer til at sove i dit eget eneværelse, som er godt og ordentligt, men uden luksus. Bad og toilet ligger på gangen. Hvis du tænker, at det er uden for din komfortzone, skal du vide, at mange før dig, bl.a. kendte forfattere, kunstnere og politikere, har boet i de samme værelser – og sat stor pris på de enkle rammer.

krogstrup
omgivelser

Omgivelserne

Krogerup er ikke alene en oplevelse i sig selv. Også Krogerups naboer er værd at besøge, og det vil vi benytte os af:

 • Årstiderne, der leverer sund, varieret og økologisk mad til tusindvis af danske husstande, ligger bogstavelig talt lige uden for døren i Krogerups gamle avlsbygninger. Vi kommer ikke bare til at besøge Årstiderne. Vi kommer også til at smage deres mad hver dag. Årstiderne leverer nemlig en stor del af råvarerne til Krogerups køkken.
 • Bryggeriet Kølster Malt og Øl ligger også i de gamle avlsbygninger. Et sted hvor der brygges fremragende øl, og hvor brygmester Per Kølster lever sin passion ud. Øllet blev hans vej til det gode liv.
 • Kunstmuseet Louisiana ligger under en kilometer væk og har – netop mens vi er på Krogerup – en udstilling, der er særdeles relevant for vores kursus.
 • Øresund ligger en kilometer væk. Så husk de vandtætte støvler – og badeudstyret, hvis du er vinterbader.
 • Skoven begynder næsten lige uden for døren. Perfekt til nogle af de gåture, der er lagt ind i programmet.

Tilmelding

Glæd dig til en livsbekræftende efteruddannelse, der hjælper dig til at skabe nye, gode vaner – og holde fast i dem. Også på en grå mandag.

Kurset afholdes 20. – 26. oktober 2019

Pris: 15.000,- kr. + moms inkl. 6 overnatninger og fuld forplejning

Hvis du ønsker at tilmelde dig eller har spørgsmål, så send en mail til Mikael Kamber på mikael@kamber.dk