Er du klar til dit livs måske
vigtigste efteruddannelse?

Er du klar
til dit livs
måske vigtigste
efteruddannelse?

Vejen mod det gode liv

– særdeles inspirerende kursusophold i Humlebæk med fokus på positiv psykologi, job og trivsel

Du får indsigter og redskaber, som du ville ønske, du havde haft for mange år siden, når Mikael Kamber gennem en hel uge giver dig den nyeste dokumenterede viden om de faktorer, der skaber livsglæde og arbejdsglæde. 

Et kursusophold der både er for dig, der vil tilmelde dig som privatperson eller som en del af din efteruddannelse og kompetenceudvikling. Kurset er også særdeles relevant for ledere.

På dit kursusophold får du:

 • et dybt indblik i, hvad trivsel er for dig
 • viden om, hvordan du kan løfte andre menneskers trivsel
 • metoder og øvelser fra positiv psykologi, der gør dig mere robust over for stress og modgang, herunder positiv psykologi på arbejdet
 • et skærpet syn på mening og værdier i dit liv og på dit arbejde
 • intensiv træning i de redskaber, metoder og teorier fra positiv psykologi, som du bliver præsenteret for
 • en uges kursusophold fuld af humør og godt selskab.

Positiv psykologi med Mikael Kamber

Kursuslederen er hele ugen igennem Mikael Kamber, der er tv-vært, og journalist, forfatter, tidligere topleder og uddannet i positiv psykologi i USA. Han har gennem årene holdt hundredvis af kurser og foredrag om positiv psykologi og arbejdsglæde.

splash

Hør hvad 4 tidligere deltagere siger om kurset

Bannerbillede til kurser

Programmet

Programmet for dit kursusophold

På dette kursus i positiv psykologi får du en solid forståelse af, hvordan du kan ændre din adfærd, så du får en gladere hverdag og bevæger dig ind på din egen vej mod det gode liv. En vej hvor job og trivsel går hånd i hånd.

På dit kursusophold kommer du til at træne metoder, øvelser og teori inden for positiv psykologimange gange undervejs – både alene og i selskab med andre.

Filosofien bag undervisningen på dette kursus er, at man først for alvor lærer metoderne bag positiv psykologi, når man selv prøver dem af i praksis.

Hver dag på kurset kredser om et spørgsmål:

Dag 1: det gode liv – et tilfælde eller et valg?
Dag 2: mening – hvad er vigtigst i dit liv?
Dag 3: styrker og svagheder – hvad er den bedste investering?
Dag 4: forandring – er det overhovedet muligt at ændre sig?
Dag 5: dine nye vaner – hvordan holder du fast i det, du har lært, når du kommer hjem?

Også for ledere

Kurset er særdeles velegnet til ledere, fordi man kommer hjem med en række konkrete værktøjer og metoder, der er rettet direkte mod lederens kerneopgaver, som f.eks.:

 

 1. Afklaring af værdier og mål 
 2. Identificering af styrker
 3. Forandring 

 

Derudover vil der på kurset være mange andre metoder, der kan omsættes direkte i lederens hverdag. Redskaberne fra positiv psykologi er kendetegnet af, at de kan anvendes i alle arenaer, der har med ledelse af mennesker at gøre: I organisationer, i virksomheder, i pædagogik og børneopdragelse, i sportsklubber – og naturligvis i ens eget liv.

Kursusophold i grønne rammer

Dagene vil også have faste elementer. F.eks. kommer du ud i den nordsjællandske natur omkring Krogerup hver dag, uanset vejret.

Meditation for begyndere

Du modtager daglig undervisning i meditation, og bare rolig – der er hverken røgelsespinde eller krav om, at du sidder i skrædderstilling.

Vejen til det gode liv går også gennem maven

På dit kursusophold kommer du også til at nyde de historiske rammer og den gode mad på Krogerup. En stor del af råvarerne kommer direkte fra naboen, Årstiderne.

Udbytte

Det får du med fra dit kursusophold

Efter dit kursusophold modtager du et kursusbevis på din uddannelse med en liste over de færdigheder og dokumenterede metoder i positiv psykologi, som du har lært at bruge. Metoder som gør dig bedre til at:

 • skrue op for din arbejdsglæde, trivsel og samarbejde
 • forebygge stress på lang sigt
 • prioritere det, som du bruger din egen og andres tid
 • skabe positive forandringer i din tilværelse
 • definere pejlemærker for dit liv og arbejdsliv.

Billede fra foredrag

Her er, hvad nogle af de tidligere deltagere siger om kurset

Kursusstedet

Krogerup Højskole er valgt med omhu som kursussted for ”Vejen mod det gode liv”.

På den tidligere herregård, der har været højskole siden 1946, er mennesker kommet i årtier netop for at finde deres vej mod det gode liv.

Højskolen er grundlagt af Hal Koch, der var en af det 20. århundredes store danske tænkere. Hans kongstanke var, at man kun kan forstå livet, når man har en lidenskabelig tilgang til det. Man skal gå i nærkontakt med livet – ligesom du kommer til at gøre på dette kursus i positiv psykologi.

På den måde er der en direkte forbindelse mellem huset og indholdet af kurset. Og i dette hus får vi lov til at arbejde i det smukkeste rum af dem alle – Riddersalen – hele ugen.

Langt fra luksus – men på den gode måde

Du skal være forberedt på, at Krogerup ikke er Comwell. Også dét er der en pointe i: på kurset bliver du nemlig taget ud af din hverdag og kommer til at betragte dit liv og arbejdsliv fra nye vinkler.

Det gælder også indkvarteringen: Du kommer til at sove i dit eget eneværelse, som er ordentligt, men ikke luksuriøst. Bad og toilet ligger på gangen.

Hvis du tænker, at Krogerup er uden for din komfortzone, skal du vide, at andre før dig – bl.a. kendte forfattere, kunstnere og politikere – har boet i de samme rammer – og sat stor pris på de enkle rammer.

krogstrup
omgivelser

Omgivelserne

Omgivelserne under dit kursusophold

Krogerup er ikke alene en oplevelse i sig selv. Også Krogerups naboer er værd at besøge, og det vil vi benytte os af under dit kursusophold. Du kommer blandt andet tæt på:

 • Årstiderne, der leverer sund, varieret og økologisk mad til tusindvis af danske husstande, ligger bogstavelig talt lige uden for døren i Krogerups gamle avlsbygninger. Vi kommer ikke bare til at besøge Årstiderne. Vi kommer også til at smage deres mad – hver dag. Årstiderne leverer nemlig en stor del af råvarerne til Krogerups køkken.
 • Bryggeriet Kølster Malt og Øl ligger også i de gamle avlsbygninger. Et sted hvor der brygges fremragende øl, og hvor brygmester Per Kølster lever sin passion ud. Øllet blev hans vej til det gode liv.
 • Kunstmuseet Louisiana ligger under en kilometer væk og har – mens vi er på Krogerup – en udstilling der er særdeles relevant for vores kursus.
 • Øresund ligger en kilometer væk. Så husk de vandtætte støvler og evt. badeudstyret, hvis du er vinterbader.
 • Skoven begynder næsten lige uden for døren – perfekt til de gåture, der er lagt ind i programmet.

Hør mere og book et kursusophold nu

Bestil et kursusophold og mærk i din egen krop og sjæl, hvordan positiv psykologi kan vise dig vejen mod det gode liv og øge glæde og trivsel i hverdagen.

Ring på tlf. 3010 0102, skriv på info@kamber.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden, så er du godt på vej.

Tilmelding

Glæd dig til en livsbekræftende efteruddannelse, der hjælper dig til at skabe nye, gode vaner – og holde fast i dem. Også på en grå mandag.

Kurset afholdes 20. – 26. oktober 2019

Pris: 15.000,- kr. + moms inkl. 6 overnatninger og fuld forplejning

Hvis du ønsker at tilmelde dig eller har spørgsmål, så send en mail til info@kamber.dk